Salı, Şubat 03, 2009

Animal Pirates



Özgür Kurtuluş'un yazıp Ozan Küçükusta'nın çizdiği Animal Pirates, yurt dışında Macaristan National Geographic Kids'te yayınlanıyordu. Kriz nedeniyle ara verilen çalışmanın yakın zamanda devam edeceğini düşünüyoruz. Çizgi romanın tanıtım broşüründen aktaralım:



Bazı insanlar dünyamızı kirletiyor. Yerküre'nin kaynaklarını hızla tüketerek gelecek nesillere daha zor bir yaşam bırakıyor. Daha fazla kazanç elde etmek için hayvanların soylarını tüketiyor ve ağaçları yok ediyor. İnsanların bu duyarsızlığı karşısında artık bir güç var. Dünyayı bu yıkımdan kurtarmak için elbirliği vererek çalışmaya başladılar. Doğayı kirleten, kaynakları tüketen, hayvanları ve bitkileri yok eden insanlara karşı: Korsan Hayvanlar!
Hikayemiz Korsan Hayvanlar'ın üçü üzerine kurulu: Korsan kedi Raska, korsan köpek Whoop ve korsan kurbağa Bulgen. Korsan gemileriyle Dünya üzerindeki denizleri, nehirleri, adaları ve kıyıları dolaşıyorlar. Her bölümde farklı bir macera yaşıyorlar. Eğlenceli, ilginç, eğitici maceralarında Yeryüzü'ne zarar veren insanlara engel olmaya çalışıyorlar. "

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home