Çarşamba, Mayıs 26, 2010

En Beğenilen 10 Shojo


1. Fruits Basket. (Tokyopop, $9.99;13 yaş ve üstü.) Evsiz bir kız, üyeleri, karşı cinsten biri sarıldığı zaman burçlar kuşağı hayvanlarına dönüşen esrarengiz bir aile tarafından evlat edinilir.

2. DNAngel. (Tokyopop, $9.99;13 yaş ve üstü.) Okul öğrencisi bir kız, romantik hisleri uyanınca azılı bir hırsıza dönüşen 14 yaşındaki bir erkeğe aşık olur.

3. Legal Drug. (Tokyopop, $9.99;16 yaş ve üstü.) Pisişik güçleri olan iki genç erkek oda arkadaşı çalıştıkları eczane tarafından esrarengiz görevlere yollanırlar

4. Imadoki. (Viz Media, $9.95; daha büyük gençler için.) Elit bir akademideki genç öğrenciler tarafından dışlanan genç bir kızın tecrübeleri ve romantik etkileşimleri.

5. Gravitation. (Tokyopop, $9.99; 16 yaş ve üstü.) Rock yıldızı olmak isteyen bir lise öğrencisi gencin ünlü bir aşk romanı yazarına kapılması.

6. Tokyo Mew Mew a la Mode. (Tokyopop, $9.99; 10 yaş ve üstü.) 6 kız DNA’larının, soyları neredeyse tükenmekte olan hayvanların DNA’larıyla birleştiğini bulurlar. Dünyayı hayvanları insanlara saldırmak için kullanan uzaylılara karşı savunurlar.

7. Hana-Kimi. (Viz Media, $9.99; daha büyük gençler için.) Bir kız spor yıldızı, Japonya’da erkekler okuluna girmek için kendisini erkek olarak gösterir. Bir erkekle oda arkadaşı olduğundaysa romantik sorunlar başlar.

8. Alichino. (Tokyopop, $9.99; 13 yaş ve üstü.) Onları her bulanın bir dileğini gerçekleştiren yaratıklar ve erkek kardeşini tekrar hayata getirmeye çalışan bir kız hakkındaki fantazi serisi.

9. Descendants of Darkness. (Viz Media, $9.99; daha büyük gençler için.) Ölü insanlara ölümden sonraki hayatlarında yardımcısıyla birlikte eşlik eden ölüm tanrısı hakkında bir dizi.

10. Wallflower. (Del Rey, $10.95; 16 yaş ve üstü.) Bedava kalacak yer karşılığında, korku filmleri seven gotik görünümlü bir kızı, hanımefendiye çevirmek zorunda olan dört delikanlı.

link

Etiketler:

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home