Çarşamba, Şubat 06, 2008

Doğan Kardeş Çıktı

YKY, Doğan Kardeş'i aylık çizgi roman dergisi olarak yeniden yayımlamaya başladı. İlk sayısı bu ay çıkan dergi, frankofon türünde çizgi romanlardan oluşuyor. 48 sayfalık yeni Doğan Kardeş dergisi 6 YTL'den satılıyor.

Dergide yer alan çizgi romanlar yayınevinin web sayfasında tanıtılıyor.
link

5 Comments:

Anonymous Adsız yazdý...

Adı Genç Doğan Kardeş olmalıymış :)

6/2/08 11:54  
Anonymous Adsız yazdý...

çok güzel ve kaliteli bir dergi olmuş, herşey harika fakat niye hepsi yabancı, artık yerli çizerlerimizi görmek istiyoruz bu tarz dergilerde, bu ne saçmalık..

13/2/08 11:04  
Anonymous Adsız yazdý...

bu derginin yeniden çıkması çok iyi oldu. özlemle beklenen bir dergiydi. yerli çizerleri görmek isteyenler ve neden sadece yabancı çizerler var diye soranlara; ya iyi takip etmiyorlar haberleri ya da sadece yorumlamak için mi varlar anlamadım. doğan kardeş dergisinin sorumlusu ntv ye yaptığı bir röportajında neden sadece yabancı çizer var, yerli çizer olmayacak mı sorunu yanıtladı. ve yerli çizerlerin ilerideki sayılarda var olacağını duyurdu. İLGİLİLERE DUYURULUR. doğan kardeş yeniden HOŞGELDİN.

17/2/08 00:28  
Anonymous Adsız yazdý...

Hakikaten çok iç açıcı bir röportaj olmuş!
Bu ülkede çok kaliteli çizerler var ve içinde bulundukları durum belli, kendi çabalarıyla yayınladıkları dergiler en çok 4–5 sayı sonra kapanıyor (ne yazık ki). Buna rağmen derginin sorumlusunun verdiği röportajda “yerli çizerlerin ilerideki sayılarda var olacağını” açıklamasını çok tatmin edici bulmuyorum. Türkiye’de çizgiromanın kısır kalmasındaki en büyük suç yayın evlerinindir. Ve bu gelenek hala sürüyor, yazık…

7/3/08 23:06  
Anonymous Adsız yazdý...

derginin ilk sayısını ve ikinci sayısını beraber alıp peşpeşe okudum. daha dolu bir okuma olduğu için herhalde, öykülerin sayfa sayısındaki yetersizlik çok fazla rahatsız etmedi. ben dergiyi fazlasıyla beğendim.

birde, yerli çalışmalara yer vereceklerini öğrenmek çok iyi oldu. şu sıralar birşeyler yazıyordum, bunları değerlendirebileceğim, en azından, yorum yaptırabileceğim insanların varolmasını bilmek, benim için, yazdıklarım için destek oluyor.

25/3/08 22:12  

Yorum Gönder

<< Home